27. toukokuuta 2012

PuistoBootCamp

Hellurei kesäkansa. Huh, et on ihanaa; stadika on taas toinen koti, fillarilla voi suhailla ihan joka paikkaan, ihmiset hymyilee, ja niitä ihmisiä taas näkeekin tuolla ulkona! Kesästadi on niin upee paikka.

Noniin, postaamaan tässä lähdettiin ihan semmoista, että tänään aamulla on testiryhmällä vedetty ihka ensimmäinen PuistoBootCamp, ja pilottitreenin testitreenareiden hyväksymänä homma lähtee nyt  kunnolla käyntiin! Eli: PuistoBootCamp-treenit meitsin vetämänä kerran viikossa Väiskin puistossa Etu-Töölössä.
Homman nimi on kovasykkeistä treeniä kiertoharjoittelumeiningillä raikkaassa ulkoilmassa, hyvässä seurassa ja hyvällä meiningillä!



Treenin kesto on 35-45 minuuttia, johon sisältyy lämmittely, kolmeen sarjaan jaoteltu intensiivinen lihaskunto/syketreeni + loppuverkka. Kovaa treenataan; sykkeet vetää varmasti maksimeissa, lihakset  joutuvat koville ja hapenottokyky takuulla paranee. Superstartti päivälle! 
Laita viestiä jos haluat mukaan !





Iso kiitos vielä Jenni, Minna, Outi ja Veera. Hyvin veditte. 

4 kommenttia:

  1. Moooi Vuokko!

    Onko teillä joku vakkaripäivä kun treenaatte? Huolisitteko mukaan ihan tuntemattomankin, mutta innokkaan wannabe-bootcampilaisen? Olen seurannut sun blogia jo tovin ja tykkään meiningistä, ja puistobootcam konseptina kuulostaa ihan mahtavalta.

    VastaaPoista
  2. Moikka Anniina!

    hei jee, todellakin tuut messiin treeneihin! seuraava puistobootcamp nyt sunnuntaina klo 9.30 Väiskin puistossa.
    mietin just missä muaalla kuin fb:ssa niistä tarkemmin ilmoittelisin.. miksei täälläkin..

    ja hei kiva et oot tänne blogiin löytänyt ja tykännyt! toivottavasti pääset sunnuntaina bootcamppeilemaan!

    v

    VastaaPoista
  3. Uu jes, kiitos lisäinfosta! Pitää ehdottomasti tulla sunnuntaina, jos vaan Helsingissä viikonloppu tulee vietettyä - suunnitelmat kun on vielä vähän auki. Mulla ois vielä pari lisäkysymystä, jos viitsisit vielä vastailla: Onko su klo 9.30 vakkariaika? Oothan pyytänyt arvon koutsina jonkun tietyn €€/hlö/krt? Kiitos uudestaan.

    VastaaPoista
  4. heii, se su 9.30 vois nyt olla vakkariaika. tosin mun villit ja vapaat sinkkufrendit heti kyseli arki/iltatreenien perään, eli varmasti myös muina ajankohtina järkätään bootcampeja.
    ja vapaaehtoinen (muutaman euron) osallistumismaksu! ;)

    VastaaPoista